Actueel

Fotoshoot campagne The Rough Edition

Allemaal bedankt

Volgende CZ is op zondag 6 oktober!

Programma online!

Het programma is nu online beschikbaar maar ook als boekje. Haal hem op bij de VVV, bibliotheek of de HUB Twente.

Winnaars Kunstbende doen mee

Winnaars van de Kunstbende nemen deel aan de Culturele Zondag op 2 juni.

Oproep aan kunstenaars!

Doe mee aan de Culturele Zondag op 2 juni. In een gezellige Montmartre sfeer presenteren kunstenaars hun werk op de Klokkenplas. Live kunst maken of een workshop geven kan ook.

Informatie bijeenkomst do 25 maart 17 uur

Wil je meer informatie over deelname? Zoek je een partner bij je act? Of heb je een idee en wil je weten of je hiermee terecht kan op de Culturele Zondag van 2 juni? Kom dan langs!

Culturele Zondag 2 juni

Nieuwe data voor 2013 zijn bekend; als eerste staat zondag 2 juni op de agenda! Deze zondag sluit aan bij de Week voor de Amateurkunst met het thema "Kijk; Kunst!".

Oprichting Stichting Cultuur in Enschede

Op 15 november aanstaande richten vier enthousiastelingen uit de Enschedese culturele sector de Stichting Cultuur in Enschede op.Deze stichting biedt vanaf 2013 de nieuwe onafhankelijke thuishaven in de culturele sector van Enschede aan zowel de Culturele Zondagen als de Cultuurcoach.

Spectaculaire openingsact

Mis het niet! Zondag om 13.00 uur verzorgen Alludens, Dansschool Helia en Dansstudio Focus een spectaculaire openingsact op de Oude Markt (voor de Grote Kerk).

Programmaboekje In vuur en vlam

Het programma van zondag 4 november is definitief! Binnenkort verschijnt deze ook compleet op de website. Het programmaboekje is al wel vast te downloaden.