Oproep aan kunstenaars!

Doe mee aan de Culturele Zondag op 2 juni. In een gezellige Montmartre sfeer presenteren kunstenaars hun werk op de Klokkenplas. Live kunst maken of een workshop geven kan ook.

Laat jezelf zien tijdens de Culturele Zondag! De eerste Culturele Zondag van dit jaar is op 2 juni van 13.00 en 17.00 uur. Dan wordt de Enschedese Klokkenplas omgetoverd tot het Montmartre van het Oosten. In een gezellige Parijse sfeer presenteren kunstenaars hun werk en kan het publiek zien hoe kunstwerken tot stand komen. Ze kunnen er een zelfportret laten maken, een terrasje pakken en genieten van live muziek van singer-songwriters.

Wil jij jezelf laten zien als kunstenaar, doe dan mee! Je kunt je kunstwerken presenteren, je kunt er een kunstwerk maken of een mini-workshop geven.

Deelnemen Deelnemen is gratis. De organisatie zorgt voor de faciliteiten: plaats, catering, evt. technische faciliteiten en de promotie. Aanmelden kan tot 10 mei via quinta@culturelezondagenschede.nl Stuur 2 regels op wie je bent en wat je wilt laten zien/doen en mail een foto van je werk. Wij nemen dan contact met jou op. Heb je vragen, bel dan Quinta Clason op 06 – 502 36 967.