Info-avond Culturele Zondag: The Rough Edition


Iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen aan de komende Culturele Zondag: The Rough Edition is van harte welkom op de info-avond. Deze vindt plaats op donderdag 29 augustus van 17.30 tot 19.00 uur bij de HUB (Boulevard 1945 nr3, ingang aan de busbaan) in Enschede.

De Culturele Zondag wordt gehouden op 6 oktober van 13.00 tot 17.00 uur op en rond het Ei van Ko. De subtitel - The Rough Edition - geeft al aan welke kant het opgaat; het wordt ruig! Stevige bands, streetart, streetdance, tattoo-art, concertfotografie, theatersportbattle, protestsongs and more…

Als kunst- en cultuurprofessional of -amateur ben je van harte welkom om langs te komen op de informatiebijeenkomst.

De organisatoren Audry en Quinta vertellen tijdens deze bijeenkomst over het thema, de locatie, de diverse programma-onderdelen, de mogelijkheden en de productie van het evenement. Er is op de avond veel ruimte voor het stellen van vragen, met elkaar brainstormen en ook het uitwisselen van ideeën. We vinden nl. niets leuker dan dat er iets moois of iets nieuws ontstaat tussen kunstenaars, musici, dansers, fotografen, dichters, etc.

Dus… wil jij je kunst, muziek, dans, gedicht foto of film aan het publiek presenteren, of ben je in voor iets nieuws…, kom dan langs op de informatiebijeenkomst over een Culturele Zondag die lekker ruig gaat worden.

Laat even weten of je komt via info@culturelezondagenschede.nl.