Actueel

Oprichting Stichting Cultuur in Enschede

Op 15 november aanstaande richten vier enthousiastelingen uit de Enschedese culturele sector de Stichting Cultuur in Enschede op.Deze stichting biedt vanaf 2013 de nieuwe onafhankelijke thuishaven in de culturele sector van Enschede aan zowel de Culturele Zondagen als de Cultuurcoach.

Spectaculaire openingsact

Mis het niet! Zondag om 13.00 uur verzorgen Alludens, Dansschool Helia en Dansstudio Focus een spectaculaire openingsact op de Oude Markt (voor de Grote Kerk).

Programmaboekje In vuur en vlam

Het programma van zondag 4 november is definitief! Binnenkort verschijnt deze ook compleet op de website. Het programmaboekje is al wel vast te downloaden.

In vuur en vlam

De volgende Culturele Zondag vindt plaats in de binnenstad van Enschede. Iedereen die een link heeft met het thema 'In vuur en vlam' kan zich nu aanmelden!

Foto's

We kijken terug op een geslaagde dag editie van de Culturele Zondag en Twentse Landdag. Voor iedereen die nog wil terugblikken de foto's staan nu online!

Programmaboekje nu te downloaden

Samen met de organisatie van de Twentse Landdag is er een gevarieerd programma neergezet in de prachtige omgeving in het Ledeboerpark. Op verschillende punten wordt je verrast door culturele en educatieve acts.

16 september - Groene Glorie

Bezoekers kunnen in het Ledeboerpark genieten van mooie culturele en landelijke activiteiten in een prachtige omgeving. De toegang is gratis. Het volledige programma inclusief tijdschema is vanaf eind augustus beschikbaar.

OPROEP: LEVER IDEEEN VOOR CZ AAN

Heb jij een leuk idee voor een thema of activiteit, neem dan contact op met projectleider Nettie Olde Hartmann.

Doe mee aan het Zilverfestival voor en door actieve 55plussers