Oproep aan protestzangers, streetartists, streetdancers en theatersposters


De volgende Culture Zondag wordt lekker ruig. Protestzangers, streetartists, streetdancers en theatersporters kunnen meedoen. Deel je passie en laat jezelf aan het publiek zien!

Op 6 oktober is er weer een Culturele Zondag. Dit keer met de slogan: The Rough Edition! Van 13.00 tot 17.00 uur maakt het publiek in de binnenstad van Enschede kennis met kunst en cultuur met een ruig en scherp randje. Van stevige muziek, tot spannende kunst en alles van de straat.

Ben jij een singer/songwriter die protestsongs zingt, een streetartist, steetdancer of theatersporter en vind jij het leuk om te laten zien wat je doet en wat je kunt? Doe dan mee!

Wat bieden wij jou
Wij bieden je een professioneel verzorgde middag waar jij jezelf kunt laten zien aan het publiek. Promoot jezelf of je komende show, geef een try-out, probeer iets nieuws uit, draag bij aan een bruisende stad of zoek nieuw publiek op een laagdrempelige manier op. Het is koopzondag dus er is sowieso veel publiek in de binnenstad. Wij zorgen voor de techniek, vergunningen, meubilair, catering en promotie. Daarnaast helpen we je door te kijken wat jij nodig hebt om als kunstenaar, muzikant, performer of culturele vereniging verder te komen. Want samen kennis, kunde en een netwerk delen brengt je altijd verder.

Doe mee
Heb je interesse? Stuur dan voor 8 september een mailtje naar info@culturelezondagenschede.nl. Zet in je mail wat jij of jou groep zou willen doen en of je een professional of amateur bent. Het liefst ontvangen we ook een link naar een filmpje, een site, een soundbite…of iets dergelijks, zodat we een idee krijgen. Quinta Clason of Audry Hoemakers van het Culturele Zondag-team neemt dan contact met je op.