Oproep aan muzikale families!

Op 5 oktober wordt in de binnenstad van Enschede, onder de noemer het Zilverfestival, de 3e Culturele Zondag van het jaar georganiseerd. Actieve 55-plussers kunnen hier hun kennis, kunde en enthousiasme laten zien op het gebied van kunst en cultuur en dit delen met eigen generatiegenoten èn volgende generaties. Muzikale families van opa’s of oma’s die samen met kinderen en kleinkinderen willen optreden kunnen zich opgeven.

Ben jij onderdeel van een muzikale familie en zou je wel eens op een professioneel podium willen spelen samen met je grootouders, ouders, kinderen of kleinkinderen? Dan is dit je kans! Tijdens de Culturele Zondag op 5 oktober kun je in de binnenstad van Enschede op een professioneel podium optreden. Voorwaarde is dat er in ieder geval een 55 plusser mee doet in de band of het ensemble. Het hoeft echt niet professioneel te zijn, als het maar 'lekker klinkt en bovenal…als je er met elkaar maar veel plezier aan hebt!

Laat je kleinkinderen The Beatles ontdekken, speel samen met je kinderen evergreens, of repeteer met je grootouders een geweldig klassiek stuk. Alles kan; van jazz tot popmuziek en van golden oldies tot hits van nu. Het mooie is dat generaties op die manier elkaars muziek leren ontdekken en het publiek dat op 5 oktober komt kijken en luisteren ook!

Heb je interesse?
Geef dat dan voor 30 juli door aan de organisatie van de Culturele Zondag via audry@culturelezondagenschede.nl
Alle binnengekomen aanmeldingen worden beoordeeld op haalbaarheid (qua locatie, techniek, etc), link met het thema, kwaliteit en diversiteit. Daarna krijg je bericht of je definitief mee kunnen doen.