Uitnodiging infobijeenkomst Culturele Zondag / Culturele Kerstmarkt

De Culturele Zondag gaat in december aanhaken bij het kerstspektakel; een initiatief van de Muziekkwartier-instellingen.
Het wordt een Culturele Kerstmarkt die 6 dagen lang van donderdag 19 december t/m dinsdag 24 december plaatsvindt in de binnenstad van Enschede. In het Bolwerkstraatje – dat wellicht die dagen wordt omgedoopt in de Bethlehem Boulevard – wordt een Parade-achtige sfeer gecreëerd met allemaal houten horecahuisjes en tentjes met voorstellingen en acts.

Zeer waarschijnlijk is ook een aantal binnenlocaties (bijv. de Grote Kerk) waar kunst geëxposeerd kan worden en waar grotere groepen kunnen optreden. Alles met het thema: Kerstbeleving. En dat kan heel breed uitgelegd worden.
Overigens hoef je niet alle dagen mee te doen. We zoeken mensen die minimaal 2 dagen een act willen doen en die act dan een paar keer per dag opvoeren. Voor exposities is dat natuurlijk anders.

Zaterdag 12 oktober is er bij Fellini in Enschede om 15.00 uur een informele bijeenkomst waar het artistieke team (Laurens ten Den en Annemarie Wenzel) uitleg geeft over het concept en de mogelijkheden.
Het Culturele Zondag-team (Audry Hoemakers en Quinta Clason) doen de productie van de Culturele Kerstmarkt.

We hopen je te verwelkomen op de infobijeenkomst. Mocht je niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn, laat het dan weten via audry@culturelezondagenschede.nl.