2e infobijeenkomst culturele kerstmarkt

Uitnodiging 2e informatiebijeenkomst Bethlehem Boulevard - culturele kerstmarkt

De Culturele Zondag gaat in december aanhaken bij het kerstspektakel 'Woar Geet T Opan met Kesmis' dat een initiatief is van de culturele instellingen van het Muziekkwartier.
Het wordt een culturele kerstmarkt die 6 dagen lang van donderdag 19 december t/m dinsdag 24 december plaatsvindt in de binnenstad van Enschede. De route vanaf de Grote Kerk door de Bolwerkstraat tot aan het Wilminktheater wordt die dagen omgedoopt in de Bethlehem Boulevard. Denk aan een Parade-achtige sfeer met houten horecahuisjes en tentjes met voorstellingen en acts. Mensen kunnen de tentjes bezoeken met een muntje.

De meeste acts en voorstellingen in de tenten zijn kort (hooguit een paar minuten) en ook heel intiem (soms voor 2 bezoekers soms voor 10). Er komen een aantal tentjes waar kunstige kerstkadootjes verkocht worden.
En mogelijk is er ook een aantal binnenlocaties waar kunst geëxposeerd kan worden en waar grotere groepen korte optredens kunnen verzorgen.
Alles met het thema: Kerstbeleving. En dat kan heel breed uitgelegd worden.

Overigens hoef je niet alle dagen mee te doen. We zoeken mensen die minimaal 2 dagen een act willen doen en die act dan een paar keer op een dag uitvoeren. Voor exposities is dat natuurlijk anders.

Maandag 21 oktober is er bij Fellini in Enschede om 20.00 uur een 2e bijeenkomst waar het artistieke team (Laurens ten Den en Annemarie Wenzel) uitleg geeft over het concept en de mogelijkheden. Het Culturele Zondag-team (Audry Hoemakers en Quinta Clason) doen samen met de Stichting Enschede Promotie de productie van de Bethlehem Boulevard.

Mocht je tijd en zin hebben, dan ben je van harte welkom op de infobijeenkomst.