De Nationale Vertelschool presenteert: "Er was eens... "

Verhalen

Korte, mooie, spannende, meeslepende sprookjes uit alle delen van de wereld


Mooie, bijzondere, de wat onbekendere sprookjes van de gebroeders Grimm. Voor jong en oud. Sprookjes verteld door een verteller met meer dan twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland. Lange, korte, spannende, angstige, aangrijpende sprookjes. Alles kan deze middag voorbij komen als je bij de verteller Wim Wolbrink voorbij komt. Maar alle sprookjes vanmiddag hebben twee zaken gemeen: Ze zijn ruim 200 jaar geleden verzameld door de gebroeders Grimm en ze beginnen allemaal met… Er was eens…

Wim Wolbrink vertelt al vele jaren verhalen in binnen- en buitenland op festivals, in theaters, bedrijven en bij mensen thuis. Leuke, spannende, meeslepende verhalen. Mythen, sagen, legenden, fabels en wonder tales.

Wim: “Het zien van een verhaal is het bewijs van het hebben van een innerlijke wereld.”

Zijn opleiding tot verhalenvertellen heeft Wim Wolbrink genoten aan het Emerson College in East Sussex, Engeland. Wim is naast verteller en docent ook menskundig adviseur. Verder organiseert hij festivals waarin het vertellen een prominente plek heeft.
Meer info: www.nationalevertelschool.nl

We weten het van vroeger. Als oma vertelde, als de onderwijzer vertelde, de kapelaan, de buurman of de schillenboer. Wat konden we luisteren. We konden er geen genoeg van krijgen. Meer. Nog een keer. Nu is het dan zover. De hele middag sprookjes luisteren. Alle sprookjes worden verteld door een verteller die de wereld over reisde om ze te verzamelen. Echte sprookjes. Uit alle hoeken van de aarde. Alle sprookjes die deze middag verteld worden beginnen met de drie magische woorden: ""Er was eens..."" "

wanneer

-
-
-
-