Doe mee met Tour d'Amour


Op 5 november vindt de laatste Culturele Zondag van het jaar plaats in de leukste kleine straatjes van Enschede: de Walstraat, Pijpenstraat en de Zuiderhagen. Thema van de dag is Tour d'Amour. De liefde in al zijn vormen: mooi en passievol, maar ook verscheurend en zwaar. De liefde voor een speciaal iemand, voor kunst, voor muziek, voor woorden en beelden, voor de wereld... enzovoort.

Meedoen?
De Culturele Zondag is een uitgelezen kans voor culturele instellingen, professionals en amateurs in de kunst en cultuur om zich op een laagdrempelige manier, op bijzondere locaties in de stad, aan het publiek te presenteren. Dat gebeurt in een gezellige festivalsfeer waar het publiek kunst en cultuur live kan beleven en waar jong en oud ook zelf actief aan mee kan doen.
Wil je meedoen en kun je iets met het thema Tour d'Amour, geef dan aan dat je interesse hebt via een mailtje naar audry@culturelezondagenschede.nl. Je krijgt vervolgens een aanmeldformulier waarop je kunt aangeven wat je zou willen doen, hoe dat aansluit op het thema en wat je wensen zijn m.b.t. de locatie, de techniek, etc. De organisatie bekijkt en beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert daaruit om vervolgens een evenwichtig programma te maken.