Loop mee met de Grote Sprookjesoptocht


Loop mee met de allereerste Grote Sprookjesoptocht in Enschede.
De Sprookjesoptocht wordt georganiseerd op zondag 3 november tijdens de Culturele Zondag. Het thema is dan Er was eens… over sprookjes, fantasie, geschiedenis en alles wat tot de verbeelding spreekt.


Kinderen kunnen in hun mooiste sprookjeskleren op 3 november om 12.30 uur naar de Theatermakerij in de Performace Factory in Enschede komen. Daar worden ze geschminkt en leren ze een lopend dansje en dan vertrekt de optocht om 13.30 uur naar het centrum. De optocht gaat door de Heurne en een deel van de Langestraat. Dat zijn de locaties van deze Culturele Zondag-editie. De tocht wordt twee keer gelopen en eindigt tegen 14.30 uur bij de Theatermakerij.

Ga verkleed als een bekende of onbekende sprookjesfiguur óf als fantasiefiguur zoals Spiderman of een eenhoorn. Verkleed komen als iemand van vroegere tijden kan ook. Bijvoorbeeld als prinses, ridder of ga als een bekend persoon uit de geschiedenis zoals Robin Hood of Cleopatra.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen gratis, onder begeleiding van een ouder of volwassen begeleider, meedoen met de optocht. Ook ouders/begeleiders mogen verkleed meelopen! Opgeven kan tot uiterlijk 22 oktober via info@theatermakerijenschede.nl
Er is een maximaal aantal mensen dat mee kan lopen, dus geef je snel op.

De Sprookjesoptocht is een idee van de Theatermakerij en wordt ondersteund door Concordia.

Klik hier voor meer info over de Theatermakerij en klik hier voor meer info over Concordia. .