Workshop Bouw je eigen mini-flipperkast

door Concordia

Als opwarmertje voor de kinderexpositie 'Speel je mee?'


Als opwarmertje voor de kinderexpositie 'Speel je mee?' kun je je eigen mini-flipperkast komen bouwen (en er mee spelen)!

Van 16 december 2017 t/m 4 maart 2018 staat de kinderexpositie 'Speel je mee?' bij Concordia. Het is een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.

Een levensgroot bordspel brengt je langs verschillende kunstwerken. Bij de ene heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Spelen is zo leuk omdat je je eigen regels maakt. Niemand zegt dat het zo moet, of misschien zo of toch anders. Nee hoor, jij hebt het lekker helemaal zelf bedacht. Net zoals een kunstenaar in z’n atelier ook zijn eigen regels maakt, hij bedenkt zelf de kleuren of de vorm van een beeld.

Meer info: www.concordia.nl

wanneer

-