BIG BANG Festival Muziektuin

Kom spelen in de muziektuin van het BIG BANG Festival!


Ga je mee op muzikaal avontuur in de muziektuin van het Big Bang Festival? Vandaag vind je op de Culturele Zondag een voorproefje van het festival. Het echte festival is op 13 en 14 april.

In de BIG BANG Muziektuin op 31 maart kun je diverse instrumenten uitproberen. Bijvoorbeeld een saxofoon of een cello. Docenten van Kaliber Kunstenschool laten je zien hoe het moet.
Wil je meer ontdekken, proberen en zien? Kom dan op 13 en 14 april naar het BIG BANG Festival.
Een festival voor iedereen van 4 tot 104 jaar!

Over het BIG BANG Festival
Dit is een fantastisch festival met heel veel muziek, theater, workshops, lekker eten en bijzondere installaties. Bij BIG BANG hoor je hoe instrumenten kunnen klinken, maar ook dat er in de gekste dingen muziek zit. Je komt erachter dat je zelf muziek kunt bedenken en maken. Je kunt concerten bijwonen, workshops volgen, een speurtocht maken langs verborgen muziekkamers, je eigen pannenkoek versieren of muziek maken op installaties. Rustig of wild, een beetje bekend of juist avontuurlijk, klassiek of fanfare, zingen of springen.
Het Wilminktheater en theater Concordia worden een avontuurlijk muzikaal labyrint voor kinderen vanaf 4 jaar tot opa’s en oma’s van 104 jaar.

De Muziektuin op de Culturele Zondag is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool, Concordia en het Wilminktheater.


Zie ook www.wilminktheater.nl/bigbang

wanneer

-