Afgelast

Wouter Muller

Dit optreden is helaas afgelast.


DIT OPTREDEN IS AFGELAST Een Nederlandstalig liederenprogramma waarin Wouter winst en verlies van liefde met passie en ingehouden tederheid bezingt.

‘In het diepst van mijn gedachten’ is de persoonlijke ‘Tour d’Amour’ van Wouter Muller. Uit zijn eigen zelf geschreven liedrepertoire heeft hij een selectie samengesteld van liederen waarin de liefde wordt bezongen. Niet op alledaagse wijze maar heel persoonlijk.

Als muzikant kreeg Wouter grote bekendheid door de wijze waarop hij zijn Indische afkomst omzette in een muzikaal verhaal over de komst van duizenden Indische Nederlanders naar ons land. Dat was nog niet eerder op zo’n indringende wijze vertoond. Zijn liedteksten en muziek zijn inmiddels vastgelegd op vijf cd’s en een dvd. Daarin wordt ook duidelijk dat wat hij te zeggen heeft niet alleen voor Indische oren bestemd is, maar voor iedereen toegankelijk, herkenbaar en universeel.

Dat geldt ook voor de wijze waarop Wouter de liefde bezingt. Met uitroeptekens, met vraagtekens, met twijfel en plezier. Met passie, hartstocht en teruggehouden tederheid brengt hij winst en verlies van liefde onder woorden.

Meer info: www.woutermuller.com

wanneer

-
-