Doe mee met Feestje in het Park

Culturele Zondag 8 juli - thema Feestje in het Park

Het prachtige G.J. Van Heekpark bestaat dit jaar 100 jaar. Dat moet gevierd worden! En daarom strijkt de Culturele Zondag karavaan op 8 juli neer in dit park. Onder de noemer 'Feestje in het Park' zijn er live optredens op diverse plekken in het groen, creatieve workshops waar iedereen aan mee kan doen en verrassende exposities: van hele kleine mensen in het bos tot vrolijke viervoeters.

Meedoen?
Professionals, amateurs en creatieve ondernemers uit de kunst en cultuur - die zichzelf op een laagdrempelige manier willen laten zien aan het publiek en die iets willen met het thema - kunnen zich aanmelden. Heb je interesse om mee te doen als deelnemer? Stuur dan voor 26 april een mail naar audry@culturelezondagenschede.nl
Er is al veel belangstelling om op te treden op het grote muziekpodium, dus daar zijn waarschijnlijk geen mogelijkheden meer. Maar er is ook een huiskamerpodium waar je akoestisch kunt optreden, je kunt al lopend in het park iets doen (bijv. pop up theater) of in een tent, kraam of aan een feestelijke tafel een workshop houden of een expositie geven.

Zoek je leuk vrijwilligerswerk?
Lijkt het je leuk om een keer mee te werken aan een cultureel festival in een enthousiast team? Stuur dan een mail aan vrijwilligers@culturelezondagenschede.nl
We zoeken mensen voor op- en af- te bouw (kom maar op stoere mannen en vrouwen!), gastheren en gastvrouwen om deelnemers op te vangen en het publiek wegwijs te maken én mensen die goed zijn in styling en aankleding. En ben je een echte regelneef dan willen we graag met je kennismaken want we kunnen zeker hulp gebruiken bij productiezaken en het coördineren van aparte projecten. Dit zijn ook mooie stage- en werkervaringsklussen!