Materialen gezocht voor Brei & HaakCafé

Tijdens het Zilverfestival vind je op de Oude Markt het Brei & HaakCafé. Hier gaan 55plussers en ook jongere generaties breien, haken en handwerken. Want haken en breien is hip! Voor het Brei & HaakCafé zoeken we handwerkmaterialen.

Breien, haken en handwerken
In het Brei & HaakCafé komen oudere en jongere generaties samen door te haken, breien en handwerken. Je kunt voor jezelf werken of werken aan een gezamenlijk werkstuk, bijvoorbeeld een warme trui voor de burgemeester en/of wethouder van Enschede om te dragen tijdens de Warme Truiendag op 10 februari 2017. Het publiek kan spontaan meedoen en ter plekke leren breien en haken.

Oude wollen truien en vesten mag je ook altijd meenemen naar het Brei & HaakCafé. Deze worden gepimpt of je kunt ze ophangen aan het Wollen KledingRuilRek waar je gratis wollen kledingstukken kunt uitzoeken en ruilen.

Gezocht: materialen
We zoeken voor het Brei & HaakCafé materialen zoals restanten bollen wol, haakdraad, gebreide truien die je niet meer draagt, haakwerkjes waar je niets meer mee doet, breipennen en haakpennen. Je mag het altijd meenemen op zondag 30 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur, maar mag het ook van te voren inleveren. Dit kan bij de HUB Twente, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Je vindt de HUB aan de Boulevard 1945 nummer 3, bekijk hier de routebeschrijving.