Workshop: geef je zomerspullen een langer leven!

Jammer dat je zomerspullen straks de kast weer in moeten. Het zou mooi zijn om ze langer te gebruiken om daarmee het zomergevoel vast te houden. Hergebruik is sowieso een hot item. In de aanloop naar de Culturele Zondag kun je in het Wowlab van kunstenaar Wout Zweers zelf aan de slag om zomerspullen een langer leven te geven tijdens de workshop ‘Wastattan, knutselen met je zomergevoel?'.

In het Wowlab zijn beschikbare materialen en gereedschap aanwezig waarmee je kunt bouwen, creëren en knutselen, onder begeleiding van ontwerper en kunstenaar Wout Zweers. Je mag natuurlijk ook zelf zomerspullen meenemen die je niet meer gebruikt of die kapot zijn. Het resultaat van alle creativiteit wordt getoond op de Culturele Zondag op 30 augustus als onderdeel van de expositie ‘Zomergoed’ in de Zuidmolen.

Deelnemen Wowlab workshop
De workshops worden gegeven op woensdag 26 augustus van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Je mag een dagdeel komen, maar je mag ook twee dagdelen meedoen. De workshop is voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De workshop kost 5 euro per persoon. Graag zelf lunch meenemen. Het Wowlab is te vinden aan de Stroinksbleekweg 4a in Enschede.
Er is plaats voor 10 mensen per keer, dus geef je tijdig op via Wout Zweers tel. 06 – 23020257 en zweers@dds.nl.
Opgeven kan in principe tot 25 augustus.