Doe mee als vrijwilliger!

Heb je zin om een keer te helpen bij een cultureel evenement? Wil je ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen, meewerken aan een gezellige en bruisende stad? Kom dan in actie en geef je op als vrijwilliger voor de Culturele Zondag van zondag 1 juni.

Elk jaar worden er 3 tot 4 Culturele Zondagen gehouden in de binnenstad van Enschede.
De Culturele Zondag is een bruisend cultureel evenement dat tijdens de koopzondag gehouden wordt van 13.00-17.00 uur.

Locatie van de Culturele Zondag is dit keer de Oude Markt en het thema is “Doe mee!“. Onder deze noemer krijgt het Enschedese publiek de kans om op één middag van allerlei kunstdisciplines ‘te snoepen’. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te schilderen, mee te dansen, mee te zingen, mee te dichten, muziek te maken…kortom: om zelf betrokken te zijn bij kunst, theater en muziek.

Voor de realisatie van deze Culturele Zondag zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die op verschillende manieren hun handen uit de mouwen willen steken en gezamenlijk een geweldige Culturele Zondag willen neerzetten.

Welke functies zijn er?
• opbouw-team
• flyeren
• gastheer/-vrouw
• vliegende keep
• afbouw en opruim-team

Aanmelden?
Meld je aan vóór maandag 12 mei 2014 via vrijwilligers@culturelezondagenschede.nl en kom werken in een gezellig en enthousiast team! Wees er dus snel bij!

Meer weten?
Op donderdag 8 mei a.s. houden we om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in de HUB Twente aan de Boulevard 1945- nr 3 (ingang zijde Beltstraat). De ingang zit aan de busbaan tussen de Zuidmolen en de ING Bank. Inloop is vanaf 19.00 uur.