Oproep: word vrijwilliger!


Lijkt het jou leuk om te helpen tijdens de Culturele Zondag van zondag 2 maart?
Geef je dan nu op!

In de Zuiderhagen, tussen de Bibliotheek en kruispunt De Graaff, komen in de winkeltjes en horecagelegenheden leuke acts te staan, zijn er exposities, wordt er gedanst en vullen deze straatjes en pleinen zich met muziek.
Het thema van deze Culturele Zondag is Reizen. Op het programma staan o.a. flamenco-muziek, singer songwriters, verhalenvertellers, foto-exposities, een reisbeurs, Afrikaanse djembé, Bollywood dansen en nog veel meer...

Voor de realisatie van deze Culturele Zondag zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die op verschillende manieren hun handen uit de mouwen willen steken en gezamenlijk een geweldige Culturele Zondag willen neerzetten. Heb je zin om een keer te helpen bij een cultureel evenement? Wil je ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen, meewerken aan een gezellige en bruisende stad? Kom dan in actie en geef je op als vrijwilliger!

Welke functies zijn er?
• opbouw-team
• flyeren
• gastheer/-vrouw
• vliegende keep
• afbouw/opruim-team

Wanneer?
zondag 2 maart 2014

Tijden en taken
09:00 – 13:00 Functie opbouwen
12:00 – 18:00 flyeren gastheer/-vrouw vliegende kiep
16:00– 19:00 afbouwen

Aanmelden?
Meld je aan via vrijwilligers@culturelezondagenschede.nl en kom werken in een gezellig en enthousiast team!

Informatiebijeenkomst?
Op woensdag 26 februari is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst gepland voor alle deelnemende vrijwilligers. Hier wordt informatie gegeven over het programma van de dag en de taken. Deze bijeenkomst vindt plaats bij de HUB Twente aan de Boulevard 1945- nr 3 (pand naast Zuidmolen/Bieb). De ingang zit aan de busbaan. Inloop is vanaf 19.30 uur.