Doe mee als vrijwilliger tijdens de Bethlehem Boulevard!

Heb je zin om je handen uit mouwen te steken tijdens een ontzettend leuke en gezellige culturele kerstmarkt? En heb je een dag of meerdere dagen de tijd tussen donderdag 19 december t/m dinsdag 24 december? Doe dan mee met de Bethlehem Boulevard!

Tijdens deze zes dagen is er een route met tentjes en huisjes die van de Grote Kerk door het gezellige Bolwerkstraatje en de Minkgaarde naar het Wilminktheater loopt. In de tentjes kan het publiek korte en hartverwarmende acts bezoeken van theatermakers, muzikanten en kunstenaars en dichters uit Enschede en omgeving.

Voor de realisatie van dit grote kerstspektakel zijn we op zoek naar veel mensen die op verschillende manieren hun handen uit de mouwen willen steken.

Er zijn verschillende functies: • Gastheer/-vrouw/locatiemanager: • Opbouwploeg • Afbouwploeg • Vliegende kiep

Heb je interesse, laat het ons dan weten. Je kunt een mailtje sturen – graag voor 28 november - naar quinta@culturelezondagenschede.nl.

Je kunt ook naar de Informatiebijeenkomst komen!
Deze is maandag 25 november om 20 uur in de HUB in Enschede (Boulevard 3, pand naast Zuidmolen/Bieb, ingang aan de busbaan). Hier geven we inhoudelijk meer informatie over het evenement en de organisatie, de deelnemers en alle werkzaamheden. Tevens krijg je hier de mogelijkheid je op te geven voor bepaalde taken/dagen. We vinden het fijn als je je van tevoren aanmeld via quinta@culturelezondagenschede.nl